Bremykt Logo
Loading content...
Loading content...

Ingredienser:

(Ingredienser til 4 porsjoner)

600 gram lårfilet av kylling

En bunt asparges

2 dl quinoa

4 dl kaldt vann

1 ts salt

4 ss hvetemel

5 ts gurkemeie

2 ts flaksalt

3 ts kvernet pepper

2 ss Bremykt

1 ss soyasaus

Honningmarinade

3 ts flytende honning

3 ss kaldt vann

4 ts kvernet sort pepper

Fremgangsmåte:

Kok quinoa etter anvisning på pakningen.

Bland honning, vann, litt salt og pepper i en skål og sett til side.

Brekk av nederste del på aspargesen, og snitt de på skrå slik at du får stor snittflate. Del hver asparges i tre deler og sett til side.

Skjær kyllingen i biter/strimler.

Bland hvetemel, gurkemeie, flaksalt og kvernet pepper i en bolle. Vend inn kyllingbitene.

Stek i en panne på medium-høy varme med Bremykt. Når stekingen er kommet skikkelig i gang, vender du på kyllingen ofte. Stek til gyllen skorpe, cirka 2-3 min.

Ha asparges i pannen med kyllingen og stek videre i 2 min.

Ha på soya.

Ha på honningmarinaden og la alt koke inn cirka 1 min.

Smak til med flaksalt.

Anrett med quinoa i bunnen og kyllingen oppå.

Vil du bli med i bakeklubben?

Som medlem av Bakeklubben får du inspirasjon rett i innboksen!

Bakeklubbens nyhetsbrev gir deg spennende oppskrifter, smarte baketips og invitasjon til å delta i konkurranser med flotte premier.