(Ingredienser til 4 porsjoner)
600 gram lårfilet av kylling
En bunt asparges
2 dl quinoa
4 dl kaldt vann
1 ts salt
4 ss hvetemel
5 ts gurkemeie
2 ts flaksalt
3 ts kvernet pepper
2 ss Bremykt
1 ss soyasaus
Honningmarinade
3 ts flytende honning
3 ss kaldt vann
4 ts kvernet sort pepper
Kok quinoa etter anvisning på pakningen.
Bland honning, vann, litt salt og pepper i en skål og sett til side.
Brekk av nederste del på aspargesen, og snitt de på skrå slik at du får stor snittflate. Del hver asparges i tre deler og sett til side.
Skjær kyllingen i biter/strimler.
Bland hvetemel, gurkemeie, flaksalt og kvernet pepper i en bolle. Vend inn kyllingbitene.
Stek i en panne på medium-høy varme med Bremykt. Når stekingen er kommet skikkelig i gang, vender du på kyllingen ofte. Stek til gyllen skorpe, cirka 2-3 min.
Ha asparges i pannen med kyllingen og stek videre i 2 min.
Ha på soya.
Ha på honningmarinaden og la alt koke inn cirka 1 min.
Smak til med flaksalt.
Anrett med quinoa i bunnen og kyllingen oppå.
Som medlem av Bakeklubben får du inspirasjon rett i innboksen!
Bakeklubbens nyhetsbrev gir deg spennende oppskrifter, smarte baketips og invitasjon til å delta i konkurranser med flotte premier.