Bremykt Logo

Få et saftig og smakfullt bakverk med Bremykt. Her forklarer vi hvorfor. 

Bremykt passer godt til bruk i matlaging. Forholdet mellom meierismør og rapsolje gjør at Bremykt er akkurat passe mykt, og enkelt å jobbe med ved baking. 

Det er den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje som skiller Bremykt fra andre smør- og margarintyper.

Derfor bør du bake med Bremykt

- Det er naturlig mykt og bakeklart rett fra kjøleskapet på grunn av innholdet av rapsolje. Du trenger med andre ord ikke å la det stå ute i romtemperatur før du kan bruke det.

- Bremykt har en mild og god smørsmak som gir en ekstra saftig og smakfull bakst.

- Bremykt gir gjærbaksten en fin og luftig konsistens fordi smøret er lett å elte inn i deigen.

- Bremykt er basert på naturlige og rene råvarer som smaker godt.

- Produktet er også ypperlig å steke med, særlig opp til 160 grader.

Tips! Skal du lage gjærbakst oppnår du det beste resultatet hvis du elter inn Bremykt til slutt. Elt det litt etter litt inn i deigen etter at resten av ingrediensene er blandet sammen. På denne måten oppnår du en smidig deig som er lettere å jobbe med, samt at du får en velsmakende og luftig bakst.