Få et saftig og smakfullt bakverk med Bremykt. Her forklarer vi hvorfor. 

Bremykt passer godt til bruk i matlaging. Forholdet mellom meierismør og rapsolje gjør at Bremykt er akkurat passe mykt, og enkelt å jobbe med ved baking. 

Det er den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje som skiller Bremykt fra andre smør- og margarintyper.

Derfor bør du bake med Bremykt

- Det er naturlig mykt og bakeklart rett fra kjøleskapet på grunn av innholdet av rapsolje. Du trenger med andre ord ikke å la det stå ute i romtemperatur før du kan bruke det.

- Bremykt har en mild og god smørsmak som gir en ekstra saftig og smakfull bakst.

- Bremykt gir gjærbaksten en fin og luftig konsistens fordi smøret er lett å elte inn i deigen.

- Bremykt er basert på naturlige og rene råvarer som smaker godt.

- Produktet er også ypperlig å steke med, særlig opp til 160 grader.

Image

Tips! Skal du lage gjærbakst oppnår du det beste resultatet hvis du elter inn Bremykt til slutt. Elt det litt etter litt inn i deigen etter at resten av ingrediensene er blandet sammen. På denne måten oppnår du en smidig deig som er lettere å jobbe med, samt at du får en velsmakende og luftig bakst.