Få et saftig og smakfullt bakverk med Bremykt. Her forklarer vi hvorfor.
Bremykt passer godt til bruk i matlaging. Forholdet mellom meierismør og rapsolje gjør at Bremykt er akkurat passe mykt, og enkelt å jobbe med ved baking.
Det er den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje som skiller Bremykt fra andre smør- og margarintyper.
- Det er naturlig mykt og bakeklart rett fra kjøleskapet på grunn av innholdet av rapsolje. Du trenger med andre ord ikke å la det stå ute i romtemperatur før du kan bruke det.
- Bremykt har en mild og god smørsmak som gir en ekstra saftig og smakfull bakst.
- Bremykt gir gjærbaksten en fin og luftig konsistens fordi smøret er lett å elte inn i deigen.
- Bremykt er basert på naturlige og rene råvarer som smaker godt.
- Produktet er også ypperlig å steke med, særlig opp til 160 grader.
ImageTips! Skal du lage gjærbakst oppnår du det beste resultatet hvis du elter inn Bremykt til slutt. Elt det litt etter litt inn i deigen etter at resten av ingrediensene er blandet sammen. På denne måten oppnår du en smidig deig som er lettere å jobbe med, samt at du får en velsmakende og luftig bakst.